24.1.11

Fecebook lovers...

Είναι απόγευμα, μόλις τελείωσες το μεσημεριανό σου και παίρνεις κλασικά το laptopaki σου να σερφάρεις στον cyber κόσμο σου..μπαίνεις facebook δλδ. Πες ότι σε λένε Νίκη, είσαι μια ωραία κοπέλα κ έχεις πολύ πλούσιο....μπούστο, η φωτογραφία που έχεις βάλει για να βλέπουν όλοι οι ''φίλοι'' σου είναι μια που φυσικά το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο κ λίιιιιιιγο πρόστυχο λίγο. Προκαλείς??? ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙ βέβαια.. Συνεχίζεις κ σερφάρεις βλέποντας με μεγάλη αγωνία ποιος σου έκανα like στις 456.987 φώτο που έχεις μέχρι που ξαφνικά πετάγονται 2 παραθυράκια στο chat. Ας πούμε ότι στο πρώτο είναι ο ΤαδεΚώστας κ στο δεύτερο είναι ο ΤαδεΒαγγελης. Ανοίγεις το πρώτο κ βλέπεις -hi κ απαντάς κ εσύ ένα αδιάφορο hi με την σειρά σου.Η συζήτηση που ακολουθεί είναι η κλασική -ti kaneis?
-kala mwre esu? - kala k egw ti na kanw ta idia-apo pou eisai? κλπ. υπάρχει περίπτωση να του απαντήσεις σε δύο ακόμη ερωτήσεις αν διαγραφούν όλοι οι φίλοι σου ή αν έχει πάθει φραγή το κινητό σου.Ο ΤαδεΚώστας κρίθηκε ως '΄συνη8ησμένος' κ η συνομιλία μαζί του κλείνει με ένα ΚΛΙΚ. Ανοίγεις το δεύτερο παράθυρο κ διαβάζεις από τον ΤαδεΒαγγελη - pw pw ti paidi eisai esy re kopela mou ti vuzares einai autes,8elw na valw mesa ta moutra mou k na kanw mprrrrrrr... ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου κ παραξενέυεσε με την πρωτότυπη ατάκα που σου είπε.Νιώθεις πολύ ωραία στην αρχή εξετάζεις με μεγάλη λεπτομέρια το όμορφο,μεγάλο κ στητό στήθος σου κ μετά από κάποια δευτερόλεπτα Ναρκισισμού σηνυδιτοποιείς οτι ο Βαγγελης είναι θρασσής κ σε βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας. Τι είναι ο Βαγγελης??  Όλοι μαζί              



               ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΣ  



                                                                       
  

Και τι θα του κάνουμε?                    


               ΔΙΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗ





Ε λοιπόν ΟΧΙ ναι αυτό που άκουσες ο Βαγγέλης κοπελάρα μου είχε το κατάλληλο μέγεθος αρ....δια να σου πει αυτό που πραγματικά ήθελε χωρίς να σου κάνει πρόλογο πρώτα σαν τον Κώστα πιο πάνω, γιατί τι νόμιζες ήθελε ο Κώστας? Να σε ρωτήσει αν η περιοχή που μένεις είναι ήσυχη ή αν σου άρεσει ο Χατζηγιάννης?.. Συγγνώμη που θα σε ξενερώσω άλλα το μόνο που τον νοιάζει είναι να σου δείξει την ρομαντική του πλευρά ,( που ανάθεμα αν υπάρχει) να μιλάς μαζί του κάνα μήνα, να νομίζεις πως τον ερωτεύτηκες , να βγείς επιτέλους μαζί του να γεφτείς τον ΝΤΟΛΜΑ του κ μετά από αυτό να τον πιάσουν τα ψυχολογικά του να σου πει ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση κ να αναρωτιέσαι κ πάλι πως έμπλεξες με μαλάκα..(στην καλύτερη μπορεί να σε πηδήξει δυο τρις φορές  ακόμη με το ίδιο αποτέλεσμα). Οπότε ομόφωνα διαλέγουμε Βαγγέλη.Και του καθόμαστε έτσι από άποψη ιδέα κ style. Γιατί αν είναι να το κάνεις με τον Κώστα κ να φάς σκατά κάντο καλύτερα με τον Βαγγέλη να γουστάρεις. 

1 σχόλιο: