10.2.11

Bαλεντίνε....γαμήσου!

Δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλα υπάρχει κάτι πολύ αρρωστημένο στους ανθρώπους που πιστεύουν οτι υπάρχει ''Άγιος'' Βαλεντίνος κ οτι την μέρα που γιορτάζει γιορτάζουν οι''έρωτευμένοι''. Θυμάμαι πως απο μικρή μισώ αυτή την γιορτή καταρχήν γιατί τύχαινε να με παρατάνε ολοι οι γκόμενοι εκείνη την εποχή κ πιο πολύ έριχνα γαμωσταυρίδια, παρά περίμενα να έρθει μια γιορτή που οι φίλες μου συνήθως έπαιρναν δώρο αρκούδους κ καρτούλες με ερωτικά ποιηματάκια.
Μην προλάβετε κάποιοι να πείτε οτι κράζω την γιορτή γιατί πάλι δεν εχω γκόμενο...γιατί τώρα εχω κάτι παραπάνω απο γκόμενο τον οποίο τον λατρεύω (κ οχι μόνο στης 14 Φλεβάρη).
Πρέπει να το παραδεχτήτε κ εσείς.... όταν ξαφνικά βλέπετε σε όλα τα ανθοπωλεία τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς κ καρδούλες κρεμασμένες σε ολες τις καφετέριες συνοδευόμενες με άσπρα φτερά αγγέλου δεν αηδιάζετε.? δηλαδή αν υπάρχει μια περίπτωση να μου πάρουν λουλούδια στην ζωή μου γιατί να μου τα πάρουν εκείνη την μέρα που θα αγοραστούν εκατομμύρια ίδια για κοπέλες σε ολο τον κόσμο?? ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. Την γιορτή την έχουν κατακλήσει πολυεθνικές με απώτερο σκοπό να
 κάνουν το μεγαλύτερο baget της χρονιάς απο αμετανόητους καψούριδες- ψυχάκιες που μαζεύοντε ολοι μαζί κ μετράνε ποιανού ήταν ο μεγαλύτερος......ο αρκούδος. ΑΙ ΡΕ ΨΩΝΙΑ.

Έτσι κ εγώ με την σειρά μου αποφάσισα να δημιουργήσω έναν ''Άγιο'' τον οποίο θα τον γιορτάζουν ολοι αυτοί που γιορτάζουν κ τον ''Άγιο'' Βαλεντίνο.. Σας παρουσιάζω τον ''Άγιο'' Κουράδιο. Θα τον γιορτάζετε 15 Μαρτίου κ εκείνη την μέρα θα πρέπει να μαζέυεστε το λιγότερο 4 άτομα σε ενα σπίτι κ να τρώτε απο της 12 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ ΣΚΑΤΑ. Δεν έχει σημασία αν έχεις πάει η όχι τουαλέτα εκείνη την μέρα αφού θα υπάρχουν εποχιακά μαγαζιά τα οποία θα πουλάνε μόνο για εκείνη την ''γιορτη'' όσες σακούλες σκατά τραβάει η όρεξή σου να φας. ΝΑΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ γουσταρωωωωω.
Τι? δεν σ άρεσε ε? το ξέρω οτι δεν σε άρεσε γιατί δεν σε βολεύει ρε φίλε. Γιατί στην δική μου γιορτή ακούς σκατά κ φεύγεις στην δική σου ακούς έρωτα κ γουστάρεις κ σε βολεύει γιατί μπορείς να ρίξεις όποια γκόμενα θες εκείνη την μέρα κ με ενα γαμωδώρο να σε συγχωρέσει η πρώην σου που της έριξες ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ. Τώρα πες μου είσαι πιο νορμάλ εσύ? μα μιλάμε για το ίδιο ακριβώς σκατα είναι κ τα 2.

Υπάρχουν 365 μέρες που μπορείς να αγαπάς να καψουρεύεσαι να λατρεύεις να σου λείπει κάποιος, κ προτημάς να δείχνεις τον έρωτα σου 1 μέρα τον χρόνο, όπως έχουν ορίσει κάποιοι που θέλουν τα λεφτά σου κ μόνο κ στα παπάρια τους αν είσαι ερωτευμένος.? Ρε την παλεύεις?
Δεν έχουν σημασία τα δώρα η οι γιορτές...σημασία έχει τι σκατά νιώθεις για έναν άνθρωπο που είναι ξεχωριστός για σένα όλες τις μέρες του χρόνου κ του το δείχνεις όλες τις μέρες του χρόνου.  Γιατί αν του το δείχνεις μόνο την συγκεκριμένη είσαι πλεονέκτης κ ποζεράς. 


Θες να γιορτάσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς? πάρε 2 ποτύρια κ ένα μπουκάλι κρασί άναψε 2 κεριά καθήστε στον καναπέ, πείτε τίποτα ρομαντικό, σαλιαρίστε για καμιά ώρα, μετά ξεσκιστήτε με την ησυχία σας να διαταράξετε των γειτόνων κ  ξαπλώστε αγκαλιά να μιλήστε με τις ώρες.... τέλειο δεν είναι??? ε αφού σ αρέσει γιατί το κάνεις μια φορά τον χρόνο? 

2 σχόλια:

  1. "Δεν έχει σημασία αν έχεις πάει η όχι τουαλέτα εκείνη την μέρα αφού θα υπάρχουν εποχιακά μαγαζιά τα οποία θα πουλάνε μόνο για εκείνη την ''γιορτη'' όσες σακούλες σκατά τραβάει η όρεξή σου να φας. ΝΑΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ γουσταρωωωωω."

    Σακούλες με σκατά ; χαχαχαχαχαχα

    Γιατί όχι και σε πλαστικά μπολάκια όπως τα γιούρτια....

    Πολύ καλό το άρθρο...Μπράβο Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή