12.2.11

Ξέσκισμα αλα...Ελληνικά! Part 2

Το ζητήσατε απεγνωσμένα και τώρα είναι εδώ ...το part 2 ήρθε να σας καταπλήξει...με καυτές κατηγορίες.

Ο.... ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ:

Χαρακτηρηστικά: Αυτός ο τύπος είναι ο τύπος που θα ήθελες να έχεις κολλητό ή κ αδερφό.. Όταν τον ακούσεις να ρίχνει ατάκες για να ρίξει γκόμενα πέφτεις στα πατώματα κ γελάς μέχρι να κάνει σπασμούς το στομάχι σου.Δυστηχώς το ίδιο ισχυεί κ στην περίπτωση που τα ρίχνει σε εσένα αφου χρησιμοποιεί συνήθως ατάκες όπως...
1'' Γάμα με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν λέγεσαι? ''
2''Πιστεύεις στον Θεό; ωραία γιατί εγώ είμαι η απάντηση στις προσευχές σου'' 
3 ''Λέγομαι και "καφές" γιατί θα σε κρατήσω ξύπνια όλη νύχτα''
Βλέπεις πως ο τύπος είναι κάτι παραπάνω απο γελίος, εντάξει εχει ενα συν το οτι δεν θα βαρεθείς μαζί του γιατί έχει πλάκα αλλα.... μόνο πλάκα μπορείς να κάνεις μαζί του.
sex: Έναν άνθρωπο που δεν τον παίρνεις κ πολύ στα σοβαρά δεν μπορείς να κάνεις κ σοβαρό sex μαζί του γιατί όπως κ στην καθημερινότητα του δεν   θα δώσει κ πολύ σημασία στην σοβαρότητα του θέματος.. δηλαδή για να μην πολυλογώ είναι αυτό που λέμε '' Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε'' δεν θα καταλάβεις τίποτα με αποτέλεσμα να γίνει ο παρακάτω διάλογος.
ΕΣΥ: Μπηκες???
ΑΥΤΟΣ: Τελειωνώωωωωωωωωω.
Στάσεις:Ιεραποστολική no comments.
Mετά: κοίτα δεν θα σε ξεχάσει...οχι δεν θα σε ξεχάσει θα σε πάρει κάνα 2 φορές να δεί τι κάνεις κ να σου πεί να βρεθείτε για να μην φανεί μαλάκας αλλα δεν έχει μέλλον άστο μην το ψάχνεις καλύτερα...οχι οτι θέλεις βέβαια αλλα λέω, μήπως.


Ο....ΝΕΥΡΙΚΌΣ:


Χαρακτηριστικά:Κατηγορία sos. Δεν πρόκειται να την βγάλεις καθαρή απο νευρικό άτομο.Πολύ απλά τα χαρακτηριστικά του, αφού έχει μόνιμα ένα βλέμμα απλανές κ σμιγμένα φρύδια, κουνάει τα χέρια του συνέχεια κ όταν θα ακούσει να λες κάτι για αυτόν θα έρθει κ θα σου ζητήσει τον λόγο κ εσύ φυσικά θα του τον δώσεις αλλιώς θα φάς ξύλο ( το καλό που σε θέλω να έχεις πει κάτι καλό).
sex: ΚΟΛΑΣΗ. Πραγματικά θα σου αλλάξει τα φώτα έχω την εντύπωση οτι μετά απο συνουσία μαζί του δεν θα θέλεις να κάνεις κάτι για πολύ καιρό κ αυτό γιατί όχι μόνο θα στο κάνει καλά αλλα θα είναι κ κάτι που θα σου μείνει κ που προφανός θα το κάνεις πρώτη φορά.Με λίγα λόγια θα βγάλει τα νεύρα του επάνω σου κ πρέπει να είσαι προετημασμένη για το ΞΥΛΟ που θα φας.Απο πάθος αλο τίποτα...
Στάσειςλ: Δεν έχει αγαπημένη αφού του αρέσει να κάνει αυθόρμητα πράγματα..οπότε πάτωμα τραπέζια κ τοίχοι έιναι μέσα στο πρόγραμμα.
Μετά: Υπάρχει μια πιθανότητα στις χίλιες να μην νευριάσει κ θιχτεί με κάτι που θα κάνεις αν είσαι τυχερή κ την εξαντλήσεις τότε να σαι καλά να τρως ξύλο.


Ο...ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ: 


Χαρακτηριστικά:Πολλοί θα σκεφτείτε πως είναι η ίδια κατηγορία με τον πέφτουλα αλλά οχι δεν είναι. Ο πιπινολάτρης είναι αυτός που θα την πέσει σε εσένα,στην κολλητή σου,στην ξαδέρφη σου,στην θεία σου και στην MILF μάνα σου. Θέλει να σας πάρει όλες κ κρατάει λίστα με τις γυναίκες που έχει πάει. Δεν είναι ψώνιο κ θα τον αναγνωρίσεις απο το βλέμμα που σου ρίχνει όταν περνάς απο  δίπλα του <<αν κοιτάξει κώλο είναι αυτός, αν κοιτάξει παπούτσια ειναι gay>>. 
sex: Δεν είναι κακός..αφού η εμπειρία του του δίνει μπόνους. Είναι κατα τ άλλα καλός. Εντάξει είναι προφανές οτι δεν το κάνει για σένα αλλα για να μην χαλάσει το όνομα που έχει στην πιάτσα...αφού καμία δεν έχει αφήσει ''ατελείωτη''.
Στάσεις: Θα σου κάνει οτι δεν έχεις κάνει...μετά απο τόσες τσόντες που έχει δει (ξέχασα να πω οτι έχει  αγοράσει το μισό -you porn- χαρη στην μεγάλη επισκεψιμότητα που έδινε κάθε μέρα στο κανάλι) θα θέλει να σου μείνει αξέχαστος...καλά θα περάσεις βρε!! extra bonous αν έχεις ευλίγιστο σώμα.
Μετά: Μου θέλεις κ μετά τρομάρα σου ο πιπινολάτρης δεν είναι για μια γυναίκα... είναι για όλες.


Και κλείνουμε με την αγαπημένη μου κατηγορία που είναι ο ένας κ μοναδικός στον κόσμο δεν υπάρχει άλλος .....


GREEK LOVER...the original....μάτια μου.


Χαρακτηριστικά: Φοράει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ αλλα νιώθει καλά για αυτό. Τον αναγνωρίζεις απο πολύ απλά πράγματα αφού είναι τόσο χαλαρός που μπορεί να λιώσει το κορμί του σε έναν καναπέ ενώ πίνετε καφέ, αναφέρετε στις πρώην του με επίθετα όπως ' ξεκωλιάρα,φακλάνα,γατάκι κλπ.Πιστεύω πως είναι ξεχωριστός στην καρδιά μου γιατί κατά την γνώμη μου είναι αληθινός. Θα έρθει κ θα σου πεί ακριβώς τι θέλει κ την ώρα που το θέλει δηλαδή μην εκπλαγείς αν έχετε βγει με παρέα κ σου πει το κλασικό ''Τι μανάρι είσαι εσύ κοπελάρα μου να δεις τι καλά θα περάσουμε εμείς οι 2'' ε ναι ρε φίλε.
sex: Θα είναι απο τέλειο μέχρι φανταστικό,ξέρει τι θέλεις την στιγμή που το θέλεις κ γιατί το θέλεις.Θα ειναι άγριο κ ρομαντικό μαζί θα σου ξυπνήσει άλλα συναισθήματα θα σε κάνει να τρελαίνεσαι με αυτά που θα σου ψιθιρίζει στο αφτί κ θα ξεχάσεις το όνομα την χρονολογία κ την διεύθυνση σου.
Στάσεις: Νομίζω πως σε σχέση με τους υπόλοιπους είναι ο μόνος που θα κάνεις μαζί του την ιεραποστολική κ θα τρελαθείς, ρε παιδί μου δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί... απλά συμβαίνει.Γενικά έχει ειδικότητα στις περισσότερες αλλά αλλάζει κάθε φορά που του δείχνεις ο,τι βαρέθηκες.
Μετά: Δεν θα σε παρατήσει,θα προτιμήσει να σε φέρει στο αμήν κ να το κάνεις εσύ οπότε μπορείς άνετα να κάνεις πολλά πολλά πολλά παιδιά μαζί του. Αν τον βρείς κράτα τον γερά μην σου φύγει...




ΤΕΛΟΣ  

7 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην έχεις βιώσει τον καθένα από όλες τις κατηγορίες...οι γνώσεις σου βασίζοντε και σε εξομολογήσεις φίλων έτσι ;

    Αλλιώς έχεις τραβήξει πολλά ρε καμάρι μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχααχχα κ όμως τις περισσότερες αν οχι όλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. '' Γάμα με αν κάνω λάθος, αλλά Ανδρομέδα δεν λέγεσαι? ''

    Έχω λιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου πω τι είχε πει ένας γνωστός μου για να ρίξει μια γκόμενα σε ένα μπαράκι. Είχε πιει και λίγο και πάει και της λέει: είσαι ωραία ή έχω καιρό να γαμήσω;

    Κάθε φορά που τον βλέπω λιώνω στο γέλιο. Τσάντα στο κεφάλι έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχ οχι ρε φίλε έλεος... χαχα ωραιος ο φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. voula o greek lover original egrinei to petixes akribos!!! =))))) na stilw k sistaseis!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή