2.2.11

Ξέσκισμα αλα...Ελληνικά! Part 1

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρακάτω κείμενο δεν προωθεί στερεότυπα ούτε ρατσιστικό περιεχόμενο, κάθε ταύτιση του εαυτού σας με χαρακτήρες είναι τυχαία. διαβάζετε με δική σας ευθύνη. 


Greek lovers σε κατηγορίες...... κ έχουμε κ λέμε: 

Ο....ΓΟΗΣ:

Χαρακτηριστικά: Είναι αυτός που βλέπεις με τις φίλες σου κάπου, σας τρέχουν τα σάλια κ ξέρετε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει να σας κοιτάξει . Έχει τουπέ, υφάκι, φοράει συνήθως Lacoste μπλούζες k diesel τζιν, έχει πάντα και μια μακριμάνικη μπλούζα στην πλάτη του να κρέμεται σε περίπτωση που σκάσουν τα μπράτσα του απο το φούσκωμα κ γεμίσει αίματα. Δεν θα σου μιλήσει ποτέ έκτος αν έχεις τον κώλο της Beyonce κ αν θα σου μιλήσει θα σου πει πράγματα μονο για τον εαυτό του.
sex: Και μόνο στην ιδέα οτι θα κάνεις sex μαζί του νιώθεις έναν μικρό οργασμό....όταν θα το κάνεις όμως θα απογοητευτείς καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως φαίνεται η σωματάρα του όταν είναι απο πάνω σου. Πάθος εννοείτε πως δεν υπάρχει αφού έχει φροντίσει να σε ξενερώσει πιο πριν λέγοντάς σου πως έχεις κυτταρίτιδα κ θα έπρεπε να πίνεις περισσότερο νερό. 
Στάσεις: Η αγαπημένη του στάση είναι η στάση στα 4, αλλά με την προυππόθεση οτι θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας καθρέφτης απέναντι του για να θαυμάζει τις επιδώσεις του.
Μετά: Δεν νομίζω πως υπάρχει μετά....


Ο....ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ:

Χαρακτηριστικά: Είναι το καλό παιδί της παρέας, συνήθως στο ζώδιο είναι η παρθένος η καρκίνος. Θα σου μιλήσει για όλη του την ζωή κ θα ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον κ για την δικιά σου με αποτέλεσμα μετά απο 4 ώρες να είναι ερωτευμένος μαζί σου.Στην ντουλάπα του δεν επικρατεί χάος αλλα επικρατεί μονοχρωμία καθώς το μαύρο χρώμα είναι το αγαπημένο του. Φοράει συνήθως φόρμες έκτος απο τα Σάββατα που φοράει τζιν.
sex:  Το sex μαζί του είναι κάτι παραπάνω απο προβλέψιμο αφού όταν θα έρθει η ώρα να πέσετε στο κρεβάτι θα έχει παντού κεριά κ το πρώτο μισάωρο θα φιλιέστε στο στόμα. Επομένος μην περιμένεις κ πολύ σασπένς γιατι το κύριο μέλημά του είναι να σε κάνει να νιώσεις οτι σε θέλει πολύ κ δεν τον ενδιαφέρει αν θα κάντε sex η θα μιλάτε για τα 8 παιδιά που θα κάνετε στο μέλλον.
Στάσεις: Η ιεραποστολική νομίζω πως είναι κάτι παραπάνω απο αγαπημένη του, καθώς θα μπορεί να σε κοιτάει με τις ώρες στα μάτια, κ να σου χαιδέυει το πρόσωπο.
Μετά: Εύχομαι να είσαι τυχερή και να μην έχει τοξότη στον ωροσκόπο του αλλιώς συγγνώμη που σου το λέω αλλα το πιο πιθανό είναι να πάθει ψύχωση μαζί σου κ στο τέλος να σε σκοτώσει 


Ο.... ANIKANOΣ:


Χαρακτηριστικά: Δυστηχώς είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά, διαφορετικές συνήθιες από άλλες κατηγορίες κ έτσι δεν είναι εύκολο να τους διακρίνεις κ να τρέξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.
sex: Κοίταξε δεν ξέρω αν όντος τους συμβαίνει σε όλους πρώτη φορά ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάντος το μόνο σίγουρο είναι πώς όταν θα κάνεις κάτι μαζί τους πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κλάματα υστερίες κ αλωπρώσαλη συμπεριφορά.
Στάσεις: Η αγαπημένη του στάση είναι η στάση στα 4 έτσι ώστε αν γίνει κάποιο ''ατύχημα'' να μην το δείς κ να δικαιολογίσει την διακοπή της σεξουαλικής επαφής λέγοντάς σου πως έκανε μια απότομη κίνηση κ πόνεσε.
Μετά: Εδώ δεν υπάρχει πρίν ....ΚΡΥΨΟΥ


Ο....ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ:


Xαρακτηριστικά: Eίναι ο πιο μαζεμένος που θα δείς σε μια παρέα αγοριών, φοράει φόρμες κ φαρδιές μπλούζες γιατί νομίζει οτι έχει μεγάλη κοιλιά κ βυζιά. Κάθετε με σταυρωμένα χέρια, κ κοιτάει συχνά αριστερά δεξιά για να δεί αν τον κοροιδέυει κανείς. Δεν θα σου την πέσει παρα μόνο όταν έχει πιεί 15 σφηνάκια Tequila κ 5 ποτά.
sex: Οταν το κάνει επιτέλους μαζί σου αν όχι ξεπερνώντας τις ανασφάλιες του τουλάχιστον προσπερνώντας τις, θα χάσεις απλά τον χρόνο σου διότι θα έχει συνέχεια άγχος για το αν τα πάει καλά κ αν σου αρέσει με αποτέλεσμα να μην κάνει τπτ στο τέλος.
Στάσεις: Νομίζω πως θα του δώσω κ αυτού μια ιεραποστολική με πολυ σκέψη.
Μετά: Για εσένα είμαι σίγουρη οτι δεν υπάρχει...για αυτόν είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα γιατί είσαι η κοπέλα που το έκανες μαζί του παρά της ανασφάλιες του κ για αυτόν φίλη μου είσαι πλέον ΘΕΑ.


Ο...ΜΑΜΑΚΙΑΣ: Αφφφφφφφ. Πφφφφφφφ.

Δεν ξέρω ούτε χαρακτηριστικά ούτε τπτ είναι πολυ ύπουλα πλάσματα.
ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΜΟΝΟ.

12 σχόλια:

  1. Έλα μπορείς να περιγράψεις και τον μαμάκια. Μην φοβάσαι να γίνεις κακιά. Δώσε...:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω πολυ αλλα θα μου πάρει 678.543 σειρές κ δεν θέλω να γίνω κουραστηκη... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε θηρίο Αρειανάρα είσαι;

    Σε πάω. Χώσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala mari ti sxesi exw egw m auta pou les?? den skotwsa kamia... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα.χαχαχαχα μαλλον σε παραπλανει το ζωδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa tuxea dld eevales partheno me tokswti?? kala voula.. tha se erwteftw k meta ksereis ti tha kanw...xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πλακα κανεις..εχεις ωροσκοπο Τοξοτη?? Ελεοοοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάν άντρας συμφωνώ οτι υπάρχουν όλες οι κατηγορίες που περιέγραψες και είναι σχεδόν ακριβώς όπως τις περιέγραψες. Όμως δεν θεωρείς οτι υπάρχει και η κατηγορία του καλού εραστή; Αυτού που μπορεί να σε βάλει κάτω και να σε σκίσει και να παρακαλάς μετά για άλλο; γιατί εγώ έχω δεί πολλές γυναίκες (όχι κοριτσάκια ή άβουλα όντα, όπως κάποιος μπορεί να ισχυριστεί) που τρέχουν πίσω απο τον άντρα που θα τις ξεπατώσει καλά, ακρίβώς επειδή αυτοί είναι λίγοι! Όμως, όπως υπάρχουν γυναίκες που είναι καλές στο κρεββάτι (γιατι οι περισσότερες έίναι απλά 'οκ'), έτσι υπάρχουν και άντρες και θεωρώ οτι εδώ τους αδικείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οπως παρατηρησες στην επικεφαλιδα εχω γραψει το part1 στο επομενο θα υπαρξει κ αυτη η κατηγορια κ οπως ειπες κ εσυ υπαρχει κ τυχαινει να την ζω με την σχεση που εχω αλλα δεν ειμαι ουτε κανενα κοριτσακι ουτε αβουλο ον. οσο για τον αν αδικω η οχι δεν το κανω για να αδικησω απλα λεω την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sto part 2 thelw k ipokatigoria GREEK LOVER the Original!! :) tautizomai prosopika giauto.. xaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή